Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

bashkia

Përfitimi nga krijimi i qyteteve të gjelbra

Më shumë se 50 për qind e popullsisë së botës tani është përqendruar në qytetet e mëdha. Deri në vitin 2050, ky numër pritet të rritet në 66 për qind. Sipas Organizatës Ndërkombëtare për Ushqimin dhe Agrikulturën (FAO) zhvendosja nga…

Këshilli Bashkiak diskuton sot autobusët elektrikë

Sot pritet që të mblidhet Këshilli Bashkiak i Tiranës për të miratuar një sërë vendimesh të rëndësishme për qytetin. Pritet që sot t’i hapet drita jeshile linjës së parë të autobusëve elektrik në kryeqytet duke e renditur Tiranës mes…

Veliaj: Janë bërë porositë për autobusët elektrikë

Shumë shpejt në rrugët e kryeqytetit do të qarkullojnë autobusët elektrik të cilët jo vetëm do të përmirësojnë shërbimin ndaj qytetarëve, por në të njëjtën kohë do të ndikojnë edhe në cilësinë e ajrit në kryeqytet. I pranishëm në…

Bashkia teston mjete elektrike te parku i liqenit

Krahas testimit të autobusëve elektrikë, të cilët do të zëvendësojnë së shpejti flotën e autobusëve në kryeqytet, Bashkia e Tiranës ka testuar edhe mjete të tjera ekologjike. Bëhet fjalë për disa motorë dhe skuterë elektrikë, të cilët…

Tirana nis testimin e autobusëve elektrikë

Ditën e enjte ka nisur testimi i autobusëve elektrikë në qytetin e Tiranës. Ashtu siç ishte lajmëruar nga Bashkia më herë, do të zhvillohet një fazë prove me disa autobusë , për të parë se si përgjigjen me parametrat e rrugëve të Tiranës,…

Autobusët elektrikë, Veliaj: Për pak javë nis testimi

Së shpejti pritet të nisë testimi i autobusëve elektrikë, ku pritet të testohen edhe frekuencat në stacione. Kështu është shprehur gjatë mbledhjes së Këshillit Bashkiak, kryebashkiaku Erion Veliaj, ku ndër të tjera u shpreh se pasi të…

Veliaj, revolucioni do vijë nga transporti elektrik

Kryebashkiaku Erion Veliaj, në “Ditën pa makina”, deklaroi se shumë shpejt do të nisin testimet e autobusëve elektrikë. “Do të marrim vendime që kanë të bëjnë me transportin. Policia Bashkiake do të kalojë gjithmonë e më shumë në…