Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

bankers

AKBN: Për 9-mujorin, 730 mijë ton naftë të prodhuara

Rreth 730 mijë ton naftë u prodhua gjatë 9-mujorit 2017 nga kompanitë e licencuara në vend. Të dhënat për TV SCAN bëhen me dije nga Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore, referuar raportimeve të bëra nga vetë kompanitë që operojnë në…

Investimet e Bankers do varen nga arbitrazhi

Flet Zv.presidenti i Operacioneve dhe Prodhimit të Bankers Petroleum, Guangqing Zhang Ritmet e investimit dhe nivelet e prodhimit të Bankers Petroleum, eksportuesit më të madh në vend, që shfrytëzon me koncesion fushën naftëmbajtëse të…

Ulen eksportet teksa Bankers shet brenda vendit

Prodhuesit globalë të makinave i kanë bërë thirrje Kinës që të vonojë dhe zbusë kuotat për shitjet e makinave elektrike atje, duke thënë se propozimet e vendit do të jenë të pamundura për tu arritur dhe do të ndërpresin ashpër bizneset e…

Bankers Petroleum ndryshon teknologjinë

Kompania Bankers Petroleum ka vendosur të bëjë disa ndryshime në teknologji që synojnë të rrisin prodhimin e naftës në fushën e Patos Marinzës ku operon. Në një raport joteknik ku jepen edhe detajet mbi këtë risi, kompania argumenton…

Bankers, projekt për kualifikimin e sipërmarrësve

Bankers Petroleum Albania, në vijim të mbështetjes që jep për zhvillimin ekonomik të zonës së operacioneve të veta, në kuadër të programit të zhvillimit ekonomik dhe nxitjes së biznesit të vogël dhe të mesëm, ndihmoi në organizimin…

80% of FDI were provided by TAP and Bankers

TAP pipeline and Bankers Petroleum provided about 80% of the total amount of foreign direct investment in Albania for the fourth quarter of last year. Based on data issued by the Bank of Albania, the majority of foreign investments in…

Thellohet skandali i Bankers Petroleum

Thellohet skandali me kompaninë e nxjerrjes se naftës, Bankers Petrolium. Një tjetër raport i Agjencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore ka zbuluar se Bankers ka manipuluar dokumentacionin për të shmangur pagesën e takes se tatim-fitimit edhe…

Arbitrazhi me Bankers mbahet peng

5 muaj pasi ka marrë vendimin për të çuar në Gjykatën Ndërkombëtare të Arbitrazhit kompaninë Bankers Petrolium për çështjen e 65 milion dollarëve tatim – fitim që pretendojnë të marrin financat shqiptare vetëm për vitin 2011-të,…

Rama: Gati dëmshpërblimi për Zharrëzën

Kryeministri Edi Rama përmes video mesazhit në 'Komunikimin Javor' në faqen e tij në Facebook ka akuzuar PD si përgjegjëse për atë që ka ndodhur në Zharrëz kur ishte në pushtet, ndërsa tani qeveria ka gati zgjidhjen dhe dëmshpërblimet për…