Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

bafte

Kina rrëzon naftën

The Trans Adriatic Pipeline Consortium recently announced that 80% of the work in Albania and Greece has been completed, where is concentrated the bulk of the project. According to the consortium, so far 627 kilometers have been…

Çmimi i naftës në rënie, por jo sasia

Rusia dhe Arabia Saudite, dy nga prodhuesit më të mëdhenj të naftës në botë, kanë refuzuar të reduktojnë sasinë e nxjerrjes së ‘arit të zi’, pavarësisht luhatjeve të forta që po pëson çmimi i tij  kohët e fundit. Të dhënat nga Kremlini…