Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

autoritet

Rekomandimet e konkurrencës për tregun e ri të gazit

Autoriteti i Konkurrencës i ka dhënë disa Entit Rregullator të Energjisë lidhur me procedurat për miratimin e licencës për aktivitetin e shpërndarjes së gazit natyror, ku ka kërkuar më shumë transparencë dhe publikim informacioni për…

Konkurrenca mbyll hetimin për gazin e lëngshëm

Autoriteti i Konkurrencës vendosi të mbyllë procedurën e hetimit të thelluar në treg për produktin gaz i lëngshëm, për konsumin familjar dhe për bizneset. Bëhet fjalë për të gjitha segmentet e tregut të ngarkim- shkarkimit, importit,…

OSHEE dhe Autoriteti Rrugor pas shirave

Shirat e ditëve të fundit kanë sjellë probleme të ndryshme dhe duket se kjo ka detyruar disa nga insitucionet në vend të kalojnë në gjendje gatishmërie. I pari që deklaroi këtë ishte Operatori i Shpërndajres së Energjisë Elektrike ku…

Autoriteti i Konkurrencës po monitoron karburantet

Çmimi i ndryshueshëm i hidrokarbureve vjen si pasojë e disa faktorëve të ndryshëm duke ndikuar direct në xhepat e konsumatorëve. Në një intervistë për A1Report drejtoresha e Autoritetit të Konkurencës Lindita Lati shprehet se importimi i…

Karteli, konkurrenca shpërblen informatorët

Kompanitë që “spiunojnë” nga brenda kartelin do të shpërblehen nga Autoriteti i Konkurrencës (AK). Për aktivitetet e kartelit gjobat mund të arrijnë deri në 10% të xhiros vjetore një ndërmarrje. Por, marrëveshjet e fshehta janë të vështira…