Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

aplikim

Statusi i naftëtarit; Albpetrol, apel për aplikime

Mijëra punonjës dhe ish punonjës në sektorin e naftës duhet të aplikojnë sipas procedurave të përcaktuara me ligj për të përfituar statusin e naftëtarit. Kompania shtetërore e prodhimit dhe tregtimit në naftë në vend Albeptrol që ka edhe…

Park fotovoltaik edhe në Kaninë

“Virusi” që ka pushtuar këtë vit biznesin për ndërtimin e parqeve fotovoltaikë këtë herë ka në objekt zonën e Kaninës. Në një njofitm të bërë nga Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë jepen edhe detajet e projektit të propozuar. Ajo…

Aplikim për HEC në Sarandë

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë njofton se ka marrë një aplikim për ndërtimin e një hidrocentrali në lumin e Bistricës, në një seksion të kanalit të Çukës. Bashkimi i Përkohshëm i Shoqërive “Alb BB Auditing” sh.p.k. dhe “Qendra…

OSHEE: Aplikoni online për tu bërë pjesë e stafit

Të gjithë të interesuarit për të qenë pjesë e stafit të Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike mund të bëjnë një aplikim pranë portalit të punësimit online pranë këtij institucionit. Duke klikuar këtu, ju mund të verifikoni në…

Kalivaç, një tjetër subjekt aplikon për HEC

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë bër së fundmi publik aplikimin e një tjetër subjekti për të ndërtuar një hidrocentral me kapacitet prodhues deri në 2MW. Aplikimi është bërë për ndërtimin në pellgun ujëmbledhës të Kalivacit.…

Katër aplikime të reja për HEC-e

Katër aplikime të reja janë dorëzuar në Ministrinë e Energjisë dhe Industrisë për ndërtimin e hidrocentraleve të reja. Bëhet fjalë për HEC-e nën 2 MW dhe që nuk konsiderohen si koncesione tipike çka shkurton burokracinë që ndiqet në dhënien…

Hidrocentrale të reja, aplikojnë 3 kompani

Gjatë këtij viti ka pasur një tendencë në rritje nga kompanitë që aplikojnë pranë Ministrisë së Energjisë dhe Industrisë për hidrocentrale me kapacitet deri në 2 megavat. Këto hidrocentrale nuk konsiderohen si koncensione dhe kompanitë…

Kosova aplikon të lidhet me TAP

Qeveria e Kosovës edhe zyrtarisht ka aplikuar për përfshirje në rrjetin e Gazsjellësit Trans Adriatik (TAP), shkruan sot Koha Ditore. Ky projekt ka paraparë ndërtimin e tubacionit të gjatë 878 kilometra, që do të transportojë gaz natyror…

OST aplikon për rritjen e çmimit të energjisë

Gjithashtu, pritet dorëzimi i kërkesave edhe nga KESH dhe OSHEE. ERE do të vendosë për çmimin, pas dorëzimit të të gjithë kërkesave… Paraditen e sotme është bërë e ditur se OST (Operatori I Sistemit të Transmetimit) aplikoi për rritjen e…