Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

ankesa

Ankesat në ERE – 957 në 2016

Enti Rregullator i Energjisë trajtoi gjatë vitit 2016 një numër të konsiderueshëm ankesash veçse dukshëm më të ulët sesa viti paraardhës. Në raportin vjetor të këtij institucioni bëhet me dije se numri i ankesave nga klientët ishte 957…

OEK: Pengesa më e madhe e bizneseve, energjia

Oda Ekonomike e Kosovës ka prezantuar sot një raport me titull “Si të fuqizohet sektori privat në Kosovë”. Raporti prezanton problemet kryesore me të cilat përballen bizneset në Kosovë dhe rendit ndër to koston e lartë të çmimit të…

Çela: Ankesat zënë vetëm 0.3% të faturave

Administratori i OSHEE, Adrian Çela ishte sot në Shkodër, ku iu përgjigj interesimit të medias në lidhje me ecurinë e shërbimit ndaj klientit, arkëtimet që janë rritur me mbi 4 miliarde lekë, humbjet e reduktuara nga 65 në 43%, si dhe…

Pasaktësia e matësve, gati rregullorja e re

Sipas rregullores së re që ka miratuar enti rregullator i energjisë, nëse klienti dyshon në saktësinë e matësit elektrik në përdorim të tij, ai paraqet një kërkesë, pranë zyrave të OSHEE si dhe çdo institucioni tjetër përgjegjës, për…

OSHEE: 90% e ankesave, të zgjidhura

Në adresë të Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, për periudhën janar-mars 2016, janë depozituar rreth 407 ankesa, nga të cilat 205 ankesa për mbifaturim dhe 202 për afrofe nga abonentët në agjencinë e Lezhës. Nëse…

Faturat e kripura të KEDS

Shumë konsumatorë po ankohen se KEDS-i u ka dërguar fatura të shtrenjta të energjisë elektrike për muajin tetor, pavarësisht përgjysmimit të shkallës së TVSH-së. Qeveria e Kosovës muaj më parë ka marrë vendim që TVSH-ja për rrymën të…

Ankesa ndaj KEDS për faturime të dyfishta

Të shumtë kanë qenë qytetarët, të cilët janë ankuar për faturën e muajit tetor pranë KEDS. Ata pretendojnë se i është dyfishuar fatura krahas konsumit të tyre mujor. Por, nga ana tjetër, punonjës nga KEDS e mohojnë këtë fakt, duke deklaruar…

Oreratorët turistikë ankohen për energjinë

Shoqata shqiptare e turizmit i ka shprehur disa ankesa CEZ Shpërndarjes në lidhje me furnizimin me energji elektrike të operatorëve të kësaj industrie. Drejtuesit e Departamentit inxhinierik në CEZ u shprehën të gatshëm të mbështesin ATA-n…

Cilësia e karburanteve, qytetarët ankohen

Cilësia e karburanteve të tregtuara në Shqipëri lë shumë për të dëshiruar. Të gjitha qytetet e mëdha të vendit kanë nivel ndotje shumë herë më të lartë nga normat e lejuara të BE-së. Qyteti me ndotjen më të madhe është Elbasani, kjo për…

Ankesat për energjinë

Kompania e shpërndarjes së energjisë elektrike, “CEZ Shpërndarje”, pretendon se, ka rritur numrin e zgjidhjes së ankesave të konsumatorëve. Burime konfidenciale për TV SCAN nga ky institucion, shprehen se, vetëm gjatë vitit 2014 janë…