Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

amendament

ERE kërkesë Kuvendit: Amendoni ligjin

Enti Rregullator i Energjisë i është drejtuar Kuvendit me një kërkesë për amendime ligjore që synojnë rritjen e pavarësisë së institucionit dhe rritjen e kapaciteteve profesionale. “Domosdoshmëria e rishikimit nga Parlamenti për statusin…

Energjia, barrë hipotekore biznesit, jo familjarëve

Mazhoranca përjashton nga vendosja e barrës hipotekore familjarët që kanë mbi 3 milionë lekë të vjetra energji elektrike të papaguar, por nuk tërhiqet nga kjo masë për bizneset që kanë mbi 15 milionë milion lekë të vjetra debit. Është ky…

Oferta e PD: Të ulet TVSH-ja e energjisë

Kreu i grupit parlamentar të Partisë Demokratike, Edi Paloka kërkoi sot në Kuvend, reduktimin e Tatimit të Vlerës së Shtuar të energjisë elektrike. Ai e prezantoi uljen e TVSH-së së energjisë, si ofertën e re të opozitës. “Heqja e…

3-5 vjet burg për hajdutët e energjisë

3-5 vjet burg është masa e dënimit që është parashikuar të futet në Kodin Penal për hajdutët e energjisë elektrike. Në kushtet kur sistemi energjitik është në gjendje të rëndë dhe kur vjedhjet ne rrjet nuk po bien qeveria po adapoton…

Akciza e naftës në bujqësi, PS amendament

Partia Socialiste do të propozojë nesër në seancë plenare një amendament për heqjen e akcizës për naftën që do të përdoret për qëllime bujqësore. Diskutimi dhe shqyrtimi i këtij amendamenti është parashikuar të bëhet në momentin kur në…