Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

akbn

AKBN, ultimatum subjekteve minerare për të dorëzuar programet

Subjekteve që ushtrojnë aktivitet në bazë të lejes minerare që kanë përfituar nga qeveria u është lënë një periudhë 30 ditore si afat maksimal për depozitimin e dosjes së tyre pranë Agjencisë Kombëtare të Burimeve të Natyrës. Në dy njoftime…

AKBN fituese e projektit LED

Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore është fituese e projektit LED. Projekti, me titull “Mënyra kryesore për të përmirësuar eficencën e energjisë në shkollat publike dhe përhapja e përdorimit të shfrytëzimit të burimeve të rinovueshme”…

AKBN: Për 9-mujorin, 730 mijë ton naftë të prodhuara

Rreth 730 mijë ton naftë u prodhua gjatë 9-mujorit 2017 nga kompanitë e licencuara në vend. Të dhënat për TV SCAN bëhen me dije nga Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore, referuar raportimeve të bëra nga vetë kompanitë që operojnë në…

Emërohet Bylyku, drejtori i ri i AKBN-së

Pas largimit në Eljon Semanajt si kreu i Agjencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore për të zenë vendin në krye të Hipotekave, ka ardhur edhe emërimi i ri. Me një urdhër të firmosur nga Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, datë…

ISHTI-t i bashkohen AKSEM dhe AKBN

Reformës radikale në administratën publike, e cila pritet të shënjojë mandatin e qeverisë ‘Rama 2’, nuk do t’i shpëtojnë as inspektoratet në Shqipëri. Skema e funksionimit, organizimit, fusha e veprimit dhe kompetencat e 16…

AKBN: Subjektet minerare të deklarojnë online

Subjektet minerare në vend kanë detyrimin e vetëdeklarimit online të tremujorëve në zbatim të një urdhri të miratuar vitin e kaluar nga Ministri i Energjisë dhe Industrisë. Në një njoftim të saj Agjencia Kombëtare e Burimeve të Natyrës bën…

KLSH: AKBN i ka shkaktuar dëm shtetit

Në buletinin e auditimeve për katër muajt e parë të vitit Kontrolli i Lartë i Shtetit raporton se administrata publike ka shkaktuar rreth 170 milionë euro dëme ndaj buxhetit dhe qytetarëve. Këto shkelje janë zbuluar nga auditet e kryera…

Nëndrejtori i AKBN nën hetim për abuzim me detyrën

Dy kompani nën pronësi të nëndrejtorit të AKBN-së, Bardhi Meli – kandidat për deputet i LSI-së në zgjedhjet parlamentare – përfituan dhjetëra mijë dollarë nga një kompani nafte, e cila është nën hetim nga Prokuroria për kontrabandë, pastrim…

Thellohet skandali i Bankers Petroleum

Thellohet skandali me kompaninë e nxjerrjes se naftës, Bankers Petrolium. Një tjetër raport i Agjencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore ka zbuluar se Bankers ka manipuluar dokumentacionin për të shmangur pagesën e takes se tatim-fitimit edhe…