Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Browsing Tag

administrative

Administrativja nis gjykimin për HEC-in në Valbonë

Pas 11 seancash Gjykata Administrative ka nisur në themel gjykimin e padisë së banorëve të fshatit Dragoni në Tropojë të cilët kundërshtojnë ndërtimin e hidrocentralit. Seanca e radhës për këtë gjykim do të mbahet më 27 tetor aty ku…

Administrativja lejon ndërtimin e HEC-it në Valbonë

Gjykata Administrative rrëzon kërkesën për pezullimin e punimeve për ndërtimin e HEC-t në Valbonë. Trupa gjykuese hodhi poshtë kërkesën e shoqatës ‘Toka’ dhe banorëve të zonës për pezullimin e punimeve dhe vendosi shqyrtimin në themel të…

Gjoba dhe denime administrative per vajrat e perdorura

Në zbatim të ligjit nr.10463 datë 22.09.2011 “Për menaxhimin e integruar të mbetjeve”,dhe VKM nr.765 datë 07.11.2012 “Për miratimin e rregullave për grumbullimin e diferencuar dhe trajtimin e vajrave të përdorur”, Task - Forca e MMPAU në…

Wollfarth: Gjykata Administrative do fuqizojë drejtësinë

Ambasadori i OSBE-së në Tiranë Eugen Wollfarth ka përshëndetur sot miratimin e ligjit për Gjykatën Administrative në parlamentin e Shqipërisë.Sipas tij ligji pritet të fuqizojë sistemin e drejtësisë në vend dhe të përmirësojë aksesin e…

AKBN, masa administrative për 67 subjekte minerare

Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore vendosi dje masa administrative për 67 subjekte minerare. Grupi i punës i ngritur pranë këtij institucioni, pasi ka shqyrtuar dokumentacionin që këto subjekte kanë paraqitur pranë AKBN-së, konstatoi…