info@energjia.al

Nderprerje OSHEE 03.09.2014

Data: 03/09/2014
Orari: 09:00 - 14:00
Shkaku: OSHEE remont
Zonat pa energji: Komunen Luz me fshatrat Luz, Bilaj, Mergjin, Hasan, Komuna Budull, me fshatrat Ura e Gjoles, Budull, Bubq, Dari, Subjekti “Ital - Koli'' dhe Fabrika e Çimentos. fshatrat Shenmeri, Shupal, Shengjergj, Shkalle dhe Zallbastar. ne Qytetin e Librazhdit, Komunat Qender, Hotolisht, Polis, Lunik, Stebleve, si dhe subjektet private Fabrika Plasmasit, Gurore-Mirake, Hotel-Ballkan, Vila-Zeneli.

Nderprerje OSHEE 03.09.2014

Data: 03/09/2014
Orari: 05:00 - 08:00
Shkaku: OSHEE remont
Zonat pa energji: Durres: Zona Spitalle, Keneta-Spitalle, Nish-Kimikja, Fshati Rinia, Bisht Palle, subjekti ‘’ANTA’’ pastrimi detar.

Nderprerje OSHEE 02.09.2014

Data: 02/09/2014
Orari: 09:00 - 14:00
Shkaku: OSHEE remont
Zonat pa energji: Bashkia Fushe- Kruje, Burgu Fushe Kruje, Komuna Nike me fshatrat Larushk, Tapize, Shelqet, Grete, Zeze, Rethinat Rinas, Komuna Borizan me fshatrat Borizan, Thuman, Derven, Gramaz, Halil, Zall, Makaresh, Pompat e Ujesjellesit Durres, Subjektet private: Gurore, Fabrika e Tullave dhe Serat.Komunat Qender, Hotolisht, Polis dhe Subjektet private si : Fabrika e Plasmasit , Gurorja-Mirake, Hotel-Ballkan, Vila-Zeneli. Komunat Moglice, Lozhan, Miniera-Lozhan, Miniera-Qencke, si dhe Heci Verba dhe Strelca.

Nderprerje OSHEE 02.09.2014

Data: 02/09/2014
Orari: 05:00 - 10:00
Shkaku: OSHEE remont
Zonat pa energji: Ujesjellesin e Tiranes (pjeserisht), si dhe Subjektin “Impiant Uji".

Nderprerje OSHEE 29.08.2014

Data: 29/08/2014
Orari: 09:00 - 14:00
Shkaku: OSHEE remont
Zonat pa energji: Spitali ne Librazhd. Komunat Pirg, Potgorie, Çerave dhe Dardhas.

Nderprerje OSHEE 27.08.2014

Data: 27/08/2014
Orari: 09:00 - 14:00
Shkaku: OSHEE remont
Zonat pa energji: ne Korçe perkatesisht ne: Lagjet 7;8;15;16;2;3;17;1;10; Rruga '' Unaza Korçe -Erseke'' ; Rruga ''1 Maji'' ; Rruga ''Republika'' ; Rruga ''Gjergj Kastrioti'' ; Rruga ''Republika'' ; Biznesi Industri Korçe ; Fabrika e Tullave ; Burgu ''Drenove'';Komunat '' Drenove'';''Pojan. ne Bashkine Librazhd perkatesisht: Komisariati i Policise, Nenprefektura, Komuna Lunik dhe Stebleve.

Nderprerje OSHEE 26.08.2014

Data: 26/08/2014
Orari: 10:00 - 13:00
Shkaku: OSHEE remont
Zonat pa energji: ne Korçe perkatesisht: Bashkia, Prefektura, Policia dhe Lagjet Nr.3;4;5;6;7;8;9;10;12;15;16; Lagja Re, Trikotazhi, Lagja Teci, Ujesjellsi-Korçe, Birra Korça, si dhe nje pjese e Komunes Drenove.

Nderprerje OSHEE 22.08.2014

Data: 22/08/2014
Orari: 09:00 - 15:00
Shkaku: OSHEE remont
Zonat pa energji: Tirane: Rruget ‘’Gaqo Tashko‘’, ‘’Njazi Meka‘’, ‘’Niko Avrami‘’ dhe ‘’Halit Bega’’

Nderprerje OSHEE 21.08.2014

Data: 21/08/2014
Orari: 09:00 - 12:00
Shkaku: Oshee remont
Zonat pa energji: Tirane : Pallati Kongreseve ; Zona rreth Stadiumit; Zona rreth Pallatit Brigadave; Juvenilja; Princ-Park; Zona prapa Universitetit; Amfiteatri; Fshati SOS; Zona e Piramides; Hotel Dajti; Ministria e Rendit; Galeria e Arteve; ATSH-ja;Zona rreth P.Kongreseve privatet ''Spahiu'' dhe ''Gjollma''; Ambasada Italjane; Stadiumi''Q.Stafa''; Sheshi ''Nene TEREZA''; Seksioni II TVSH-se.

Nderprerje OSHEE 20.08.2014

Data: 20/08/2014
Orari: 09:00 - 12:00
Shkaku: OSHEE remont
Zonat pa energji: Tirane : Kryesia e Kuvendit;Akademia e Arteve; Ish OSBE-ja;Posta;Hotel Drini;Ministria e Buqesise; Gjykata e Larte;Muzeu Kombtar;TOB-I; Rruga e Elbasanit; Liceu; Hotel Rogner; Ambasada Amerikane; Stadiumi''Q.Stafa''; Seksioni I TVSH-se.