info@energjia.al

Nderprerje OST 05.10.2013

Data: 05/10/2013
Orari: 08:00 - 18:00
Shkaku: OST remont
Zonat pa energji: Paskuqani, Koder Kamza dhe Instituti Bujqesor ne Kamez

Nderprerje OST 04.10.2013

Data: 04/10/2013
Orari: 08:00 - 18:00
Shkaku: OST remont
Zonat pa energji: Fushe Mezez; Bregu i Lumit dhe Ish -Rruga Ura

Nderprerje OST 04.10.2013

Data: 04/10/2013
Orari: 8.00 - 18.00
Shkaku: OST remont
Zonat pa energji: Nje pjese e qytetit te Shkodres (Lagjet ''Kiras'', ''Lopçej'' dhe Pularia ''Elvis''), qyteti i Koplikut; si dhe Komunat ''Qender''; ''Gruemire'' ;''Shkrel''; ''Kelmend''; ''Kastrat''; Dogana ''Hot'' te rrethit Malesi e Madhe

Nderprerje OST 03.10.2013

Data: 03/10/2013
Orari: 09:00 - 15:00
Shkaku: OST remont
Zonat pa energji: Zona e Kombinatit; pjeserisht Yzberishi; Ruga e qelqit; parafabrikatet; Shara; Prushi; Vaqari

Nderprerje CEZ 03.10.2013

Data: 03/10/2013
Orari: --
Shkaku: CEZ defekt
Zonat pa energji: Qyteti i Peqinit

Nderprerje CEZ 01.10.2013

Data: 01/10/2013
Orari: Darke
Shkaku: CEZ defekt
Zonat pa energji: Bashkia Himare dhe Komuna Kuc, rrethi Vlore

Nderprerje OST 01.10.2013

Data: 01/10/2013
Orari: 13:00 - 14:00
Shkaku: OST avari
Zonat pa energji: Konsumatoret qe furnizohen nga N/stacioni 35 kV, Tec-Kombinat