info@energjia.al

Ndërprerje OST 19.02.2015

Data: 19/02/2015
Orari: 09:00 - 15:00
Shkaku: OST remont
Zonat pa energji: Durrës: Lagja Nr.15 ( Zona Spitalle-Policia Durrës , krahu majt i rrugës kryesore); Lagja Nr.18 ( Zona Spitalle-Martaniteti Durrës , krahu majt i rrugës kryesore) ; Degëzimi ‘’ Currila – Fabrika Tullave’’ ; Degëzimi ‘’ Pallatet Parafabrikat – Kisha – Tregu Industrial’’ ; Universiteti Durrës Godina e Re; Këneta Durrës; Shënavlashi; Subjektet private : ‘’Impjanti Ujrave të Zeza ‘’; ‘’Serat’’ ; ‘’Nyje Betoni’’ dhe Depozitat e ‘’RIRAS’’.

Ndërprerje OST 17.02.2015

Data: 17/02/2015
Orari: 05:00 - 06:00
Shkaku: OST remont
Zonat pa energji: Bashkia Krujë; Burgu Krujë; Bizneset private; Malësia Krujë. Porto Romano

Ndërprerje OST 16-20.01.2015

Data: 16-20/01/2015
Orari: 08:00 - 16:30
Shkaku: OST remont
Zonat pa energji: Komuna ‘’Kallmet ’’me fshatrat Kallmet, Rabosht, Trashan, Blinisht.

Ndërprerje OSHEE 15.01.2015

Data: 15/01/2015
Orari: 12:00 - 13:00
Shkaku: OSHEE remont
Zonat pa energji: Kombinat Qendra, Njësia Bashkiake, Zona e Hyrjes Kombinat, Zjarrfikëset, Yzberisht, si dhe në subjektet private ‘’ Pularia’’; ‘’Nyje- Sarnitare’’; Mobileri’’Neza’’; në Drejtorinë e Kombinatit, Reparti i prodhimit të ‘’Togzave’’ dhe ‘’Çantave’’, Ish-fabrika e Spangos, dhe Tezgjahu.

Ndërprerje OSHEE 23.12.2014

Data: 23/12/2014
Orari: 16:00 - 18:15
Shkaku: OShEE remont
Zonat pa energji: në hyrje të “Rruga e Durrësit”, Pallatet Hawai, Pallatet Karavani, zona rreth Pallatit të sportit Partizani dhe zona rreth shkollës së partisë, pallatet pranë karburant “Kastratit” tek Zogu i Zi, Rr. “Artan Lenja”, zona pranë ish-fushës së aviacionit, Zona Laprakë, Rruga “Pandi Dardha”, Rruga “Mati Logoreci” dhe Rruga “Vangjel Note”, zona e fushës së aviacionit, Rruga “Mine Peza”, Rruga “Manastiri i Ri” dhe Rruga “Don Bosko”.

Ndërprerje OSHEE 10.12.2014

Data: 10/12/2014
Orari: 09:00 - 14:00
Shkaku: OSHEE remont
Zonat pa energji: Pogradec: në lagjen nr.5, lagjen Nr.3, ''Trikotazhi'', Komuna ''Buçimas''(një pjesë), Zona Tushemishtit, Hidrovori i Tushemishtit, ujësjellësi Pogradec, etj.

Nderprerje OSHEE 02.12.2014

Data: 02/12/2014
Orari: 10:00 - 12:00
Shkaku: punime per eliminim avarie
Zonat pa energji: ne Durres, ne: Zonen e Plepave, Tregu Ushqimor, Ura e Dajlanit, Zona e Stacionit te Trenit, OSHEE/Drejtoria Rajonale Durres, Subjektet private rreth Shkembit te Kavajes (Ylli i Detit, ''Majestik” ''Namik Sadiku”, ''Leonardo”, '' Bar Tirana'' ).

Nderprerje OSHEE 02.12.2014

Data: 02/12/2014
Orari: 07:00 - 08:00
Shkaku: punime per eliminim avarie
Zonat pa energji: ne Tirane ne: Lagjen ''Kodra Priftit'', Rr. ''Todi Shkurti'' (pallatet Grand) Lagjen ''Qyteti Studenti'', zona prane Depos se Ujit, Zona prane Sanatoriumit, Antenat televizive Dajt, Vilat Qeveritare Dajt, si dhe Televizioni “News 24”.

Nderprerje OSHEE 20.11.2014

Data: 20/11/2014
Orari: 09:00 - 15:00
Shkaku: OSHEE remont
Zonat pa energji: Bizneset ne Rrugen Vore-Fushe Preze, Fushe Preze, Preze, Gjokaj- Koder-Berxull-Ura Limuthit, Gerdec, Marqinet. ne Zonen e Kenetes, Burgu Durres, Spitalle-Keneta, Ish-Kimikja, Fshati Rinia, Bisht-palla, Anta-pastrimi detar, Fabrika e Kartonit, Subjektet private ''Plastika'', Pulari “Duka''; Karburant “Kastrati” , Karburant “ELDA'', Impiant Gazi.

Nderprerje OSHEE 18.11.2014

Data: 18/11/2014
Orari: 09:00 - 15:00
Shkaku: OSHEE remont
Zonat pa energji: Valias, Laknas, Pompat e Ujit, Bathore, Kamez (pjesa veriore), ne Bashkine Rrogozhine, Malesia Rrogozhine, Ujesjellesi Harizaj, Komuna Gose, Fshatrat e Peqinit Karine, Dragaj, Kaziaj.