info@energjia.al
konference_shukalb_2013

Regional Utility Management Conference: Improving Performance in Emerging Economies

Emri: Regional Utility Management Conference: Improving Performance in Emerging Economies
Data: 13/05/2013 - 15/05/2013
Organizatori: Water Supply & Sewerage Association of Albania
Vendi: Hotel Tirana International - Tirane
Të dhëna shtesë

Konferenca_e_Donatoreve_Energjise_Kosove_2013

Konferenca e Donatoreve te Energjise – Kosove

Emri: Konferenca e Donatoreve te Energjise - Kosove
Data: 14/05/2013
Organizatori: Ministria e Zhvillimit Ekonomik Kosove
Vendi: Swiss Diamond Hotel, Prishtine - Kosove
Të dhëna shtesë

Konference_MZHE_Plani_BRE_2011_-2020

Plani Kombetar per Burimet e Energjise se Rinovueshme ne Kosove

Emri: Plani Kombetar per Burimet e Energjise se Rinovueshme ne Kosove
Data: 30/04/2013
Organizatori: MZHE
Vendi: Hotel Sirius - Prishtine
Të dhëna shtesë

konference_ICCI_2013

19th International Energy and Environment Fair and Conference

Emri: 19th International Energy and Environment Fair and Conference
Data: 24/04/2013 - 26/04/2013
Organizatori: ICCI
Vendi: Istanbul Expo Center - Turqi
Të dhëna shtesë

konference_construction_albania_2013

Infrastrukture & Energji

Emri: Infrastrukture & Energji
Data: 28/03/2013
Organizatori: www.constructionsalbania.com
Vendi: Pallati Kongreseve / Salla Konferencave - Tirane
Të dhëna shtesë

IFC

Financimi i projekteve te energjise – Sektori Bankar

Emri: Financimi i projekteve te energjise - Sektori Bankar
Data: 12/03/2013
Organizatori: IFC & Banka Credins
Vendi: Hotel Sheraton - Tirane
Të dhëna shtesë

black_sea_oil_gas_2013

Black Sea Oil and Gas Forum

Emri: Black Sea Oil and Gas Forum
Data: 06/03/2013 - 07/03/2013
Organizatori: DMG - Energy Events
Vendi: Hotel Sheraton - Sofia, Bullgari
Të dhëna shtesë

Platts

London Oil Forum 2013

Emri: London Oil Forum 2013
Data: 18/02/2013
Organizatori: Platts
Vendi: May Fair Hotel - London
Të dhëna shtesë

Platts

Central and Eastern European Power Conference

Emri: Central and Eastern European Power Conference
Data: 31/01/2013 - 01/02/2013
Organizatori: Platts
Vendi: Hotel Marriott - Prage, Ceki
Të dhëna shtesë

recycle_albania

Legjislacioni,trajtimi dhe riciklimi i mbetjeve elektronike

Emri: Legjislacioni,trajtimi dhe riciklimi i mbetjeve elektronike
Data: 24/01/2013
Organizatori: Recycle Albania
Vendi: Hotel Tirana International - Tirane
Të dhëna shtesë