info@energjia.al
konference_energy_trading_csee_2013

Energy Trading Central & South Eastern Europe 2013

Emri: Energy Trading Central & South Eastern Europe 2013
Data: 19/06/2013 - 20/06/2013
Organizatori: Synergy-Events
Vendi: Marriott Hotel - Prague
Të dhëna shtesë

albeiti

Anëtarësimi i Shqipërisë në EITI

Emri: Anëtarësimi i Shqipërisë në EITI
Data: 05/06/2013
Organizatori: METE & ALBEITI
Vendi: Hotel Sheraton - Tirane
Të dhëna shtesë

AKBN

Renewable Energy Development in Albania

Emri: Renewable Energy Development in Albania
Data: 03/06/2013 - 04/06/2013
Organizatori: AKBN
Vendi: Hotel Doro - Tirane
Të dhëna shtesë

EE_RE_Congress_2013

2013 EE & RE – SEE Congress

Emri: 2013 EE & RE - SEE Congress
Data: 29/05/2013 - 31/05/2013
Organizatori: Via Expo
Vendi: Inter Expo Center - Sofia
Të dhëna shtesë

konfindustria

Expo International Forum of Energy & Oil & Financing

Emri: Expo International Forum of Energy & Oil & Financing
Data: 28/05/2013
Organizatori: OST & AlbKonfindustria
Vendi: Hotel Tirana International - Tirane
Të dhëna shtesë

konrad_adenauer_stiftung

Mundësitë dhe sfidat për zbatimin e politikave të Efiçiencës së Energjisë në nivelin e qeverive lokale

Emri: Mundësitë dhe sfidat për zbatimin e politikave të Efiçiencës së Energjisë në nivelin e qeverive lokale
Data: 24/05/2013
Organizatori: Administrata Komunale - Prizren, Kosove
Vendi: AKEREE & SHERK
Të dhëna shtesë

ministria_asimit_shkences_teknologjise_kosove

Kosove: Java e Shkences (Pjesa: Burimet natyrore, Energjia dhe mjedisi)

Emri: Kosove: Java e Shkences (Pjesa: Burimet natyrore, Energjia dhe mjedisi)
Data: 14/05/2013 - 17/05/2013
Organizatori: Ministria e Arsimit, e Shkences dhe e Teknologjise Kosove
Vendi: Prishtine - Kosove
Të dhëna shtesë

konference_shukalb_2013

Regional Utility Management Conference: Improving Performance in Emerging Economies

Emri: Regional Utility Management Conference: Improving Performance in Emerging Economies
Data: 13/05/2013 - 15/05/2013
Organizatori: Water Supply & Sewerage Association of Albania
Vendi: Hotel Tirana International - Tirane
Të dhëna shtesë

Konferenca_e_Donatoreve_Energjise_Kosove_2013

Konferenca e Donatoreve te Energjise – Kosove

Emri: Konferenca e Donatoreve te Energjise - Kosove
Data: 14/05/2013
Organizatori: Ministria e Zhvillimit Ekonomik Kosove
Vendi: Swiss Diamond Hotel, Prishtine - Kosove
Të dhëna shtesë

Konference_MZHE_Plani_BRE_2011_-2020

Plani Kombetar per Burimet e Energjise se Rinovueshme ne Kosove

Emri: Plani Kombetar per Burimet e Energjise se Rinovueshme ne Kosove
Data: 30/04/2013
Organizatori: MZHE
Vendi: Hotel Sirius - Prishtine
Të dhëna shtesë