info@energjia.al
Konference Evroenergie

Energy Market South East Europe 2013

Emri: Energy Market South East Europe 2013
Data: 10/10/2013 - 11/10/2013
Organizatori: evroenergie L.L.C
Vendi: Swiss Diamond Hotel, Prishtine – Kosove
Të dhëna shtesë

Congress_Balkan_Geophysical_Society_2013

7th Congress of the Balkan Geophysical Society

Emri: 7th Congress of the Balkan Geophysical Society
Data: 07/10/2013 - 10/10/2013
Organizatori: European Association of Geoscientists & Engineers
Vendi: Hotel Tirana International - Tirane
Të dhëna shtesë

Bashkia Tirane

Kuvendimi i dyte Mjedisor i Tiranes

Emri: Kuvendimi i dyte Mjedisor i Tiranes
Data: 04/10/2013
Organizatori: Bashkia Tiranes
Vendi: Tirane
Të dhëna shtesë

shoqata_bashkive

Promovimi i Kursimit te Energjise ne Ndertesat Publike dhe Private ne Shqiperi

Emri: Promovimi i Kursimit te Energjise ne Ndertesat Publike dhe Private ne Shqiperi
Data: 04/10/2013
Organizatori: Shoqata e Bashkive
Vendi: Hotel Tirane
Të dhëna shtesë

GIZ

Ndërtimi i Sistemit për Treguesin e Cilësisë mbi Mjedisin dhe Shfrytëzimin efikas të Energjisë për Bizneset Shqiptare të Turizmit

Emri: Ndërtimi i Sistemit për Treguesin e Cilësisë mbi Mjedisin dhe Shfrytëzimin efikas të Energjisë për Bizneset Shqiptare të Turizmit
Data: 03/10/2013
Organizatori: GIZ
Vendi: Hotel Theranda – Tiranë
Të dhëna shtesë

IFC Intesa Sanpaolo

IFC dhe Intesa Sanpaolo Për Tregun e Energjisë së Rinovueshme

Emri: IFC dhe Intesa Sanpaolo Për Tregun e Energjisë së Rinovueshme
Data: 30/09/2013
Organizatori: IFC & Intesa Sanpaolo
Vendi: Hotel Rogner, Tirane
Të dhëna shtesë

Balkans_Oil_Gas_2013_Summit

Balkans Oil & Gas 2013 Summit

Emri: Balkans Oil & Gas 2013 Summit
Data: 24/09/2013 - 25/09/2013
Organizatori: IRN-International
Vendi: Athens – Greece
Të dhëna shtesë

konfindustria

Albania Capital Market Development

Emri: Albania Capital Market Development
Data: 24/09/2013
Organizatori: Konfindustria & Tirana Stock Exchange
Vendi: Tirana International Hotel – Albania
Të dhëna shtesë

shoqata_bashkive

Java Europiane e Energjise 24 – 28 Qershor

Emri: Java Europiane e Energjise 24 - 28 Qershor
Data: 28/06/2013
Organizatori: Shoqata e Bashkive te Shqiperise
Vendi: Hotel Tirana - Tirane
Të dhëna shtesë

shoqata_energji_riperteritshme_kosove

Java Europiane e Energjise 24 – 28 Qershor – Kosove

Emri: Java Europiane e Energjise 24 - 28 Qershor - Kosove
Data: 27/06/2013
Organizatori: Fondacioni Konrad Adenauer & Shoqata për Energji të Ripërtrishme e Kosovës
Vendi: Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike, Universiteti i Prishtinës
Të dhëna shtesë