info@energjia.al
ICE ITA italian trade agency

BUSINESS CONFERENCE “INOVACIONI NË PROJEKTIM PËR ZHVILLIMIN E INFRASTRUKTURAVE TË QËNDRUESHME”

Emri: INOVACIONI NË PROJEKTIM PËR ZHVILLIMIN E INFRASTRUKTURAVE TË QËNDRUESHME
Data: 10-11/05/2017
Organizatori: ICE - Agjencia, Seksioni për Promovimin e Shkëmbimeve Tregtare i Ambasadës Italiane
Vendi: Universiteti Politeknik i Tiranës
Të dhëna shtesë

shukalbiwa

Konferenca Rajonale e Menaxhimit të Shoqërive Ujësjellës Kanalizime

Emri: Konferenca Rajonale e Menaxhimit të Shoqërive Ujësjellës Kanalizime
Data: 13-15/05/2015
Organizatori: Shoqata Ujësjellës Kanalizime e Shqipërisë (SHUKALB) dhe Shoqata Ndërkombëtare e Ujit (IWA)
Vendi: Tirana International Hotel & Conference Center, Tirane, Shqiperi
Të dhëna shtesë

albania oil gas and energy summit 2015.00_png_srz

Albania Oil, Gas & Energy 2015 Summit

Emri: Albania Oil, Gas & Energy 2015 Summit
Data: 17-18/03/2015
Organizatori: International Research Networks
Vendi: Sheraton Hotel, Tirana, Albania
Të dhëna shtesë

adriatic oil and gas summit 2015

AOG Summit 2015

Emri: Adriatic Oil & Gas Summit 2015
Data: 10-11/03/2015
Organizatori: Global Event Partners Ltd
Vendi: Splendid Conference & SPA Resort, Budva, Montenegro.
Të dhëna shtesë

oil and gas licensing summit 2015.00_png

Oil & Gas International Licensing 2015 Summit

Emri: Oil & Gas International Licensing 2015 Summit
Data: 20-21/01/2015
Organizatori: International Research Networks
Vendi: The Landmark Hotel, London, UK
Të dhëna shtesë

shukalb shukos logo

Uji dhe Energjia

Emri: Uji dhe Energjia
Data: 5-7/11/2014
Organizatori: Shoqata Ujësjellës Kanalizime e Shqipërisë (SHUKALB) dhe Shoqata e Ujësjellësve dhe Kanalizimit të Kosovës (SHUKOS)
Vendi: Tirana International Hotel& Conference Center - Tiranë, Shqipëri
Të dhëna shtesë

konrad adenauer stiftung

E ardhmja dhe sfidat e sistemit të energjisë elektrike në Shqipëri

Emri: E ardhmja dhe sfidat e sistemit të energjisë elektrike në Shqipëri
Data: 4/11/2014
Organizatori: Konrad Adenauer Stiftung
Vendi: Hotel Rogner (09:00)
Të dhëna shtesë

green for growth fund

7th Annual Balkan Energy Finance Forum

Emri: 7th Annual Balkan Energy Finance Forum
Data: 15-16/10/2014
Organizatori: Green for Growth Fund
Vendi: Sheraton Hotel, Tirana, Albania
Të dhëna shtesë

energy market south east europe 2014 (new baner)

Energy Market South East Europe 2014

Emri: Energy Market South East Europe 2014
Data: 18-19/09/2014
Organizatori: evroenergie L.L.C
Vendi: Prishtine - Kosove
Të dhëna shtesë

ee_logo_630626336

Invest in Kosovo

Emri: Invest in Kosovo
Data: 28/05/2014
Organizatori: evroenergie
Vendi: Swiss Diamond Hotel, Pristina, Kosovo
Të dhëna shtesë