info@energjia.al
oil petroleum nafte

5th Middle East Crude Oil Summit

Emri: 5th Middle East Crude Oil Summit
Data: 12/12/2017
Organizatori: S&P Global Platts
Vendi: H Hotel, Dubai, UAE
Të dhëna shtesë

platts logo conferences

Global Energy Awards

Emri: Global Energy Awards
Data: 07/12/2017
Organizatori: S&P Global Platts
Vendi: Cipriani Wall Street, New York, USA
Të dhëna shtesë

platts logo conferences

6th Mediterranean Bunker Fuel Conference

Emri: 6th Mediterranean Bunker Fuel Conference
Data: 30/11-01/12/2017
Organizatori: Platts Conferences
Vendi: Wyndham Grand , Athens, Greece
Të dhëna shtesë

ICE ITA italian trade agency

BUSINESS CONFERENCE “INOVACIONI NË PROJEKTIM PËR ZHVILLIMIN E INFRASTRUKTURAVE TË QËNDRUESHME”

Emri: INOVACIONI NË PROJEKTIM PËR ZHVILLIMIN E INFRASTRUKTURAVE TË QËNDRUESHME
Data: 10-11/05/2017
Organizatori: ICE - Agjencia, Seksioni për Promovimin e Shkëmbimeve Tregtare i Ambasadës Italiane
Vendi: Universiteti Politeknik i Tiranës
Të dhëna shtesë

shukalbiwa

Konferenca Rajonale e Menaxhimit të Shoqërive Ujësjellës Kanalizime

Emri: Konferenca Rajonale e Menaxhimit të Shoqërive Ujësjellës Kanalizime
Data: 13-15/05/2015
Organizatori: Shoqata Ujësjellës Kanalizime e Shqipërisë (SHUKALB) dhe Shoqata Ndërkombëtare e Ujit (IWA)
Vendi: Tirana International Hotel & Conference Center, Tirane, Shqiperi
Të dhëna shtesë

albania oil gas and energy summit 2015.00_png_srz

Albania Oil, Gas & Energy 2015 Summit

Emri: Albania Oil, Gas & Energy 2015 Summit
Data: 17-18/03/2015
Organizatori: International Research Networks
Vendi: Sheraton Hotel, Tirana, Albania
Të dhëna shtesë

adriatic oil and gas summit 2015

AOG Summit 2015

Emri: Adriatic Oil & Gas Summit 2015
Data: 10-11/03/2015
Organizatori: Global Event Partners Ltd
Vendi: Splendid Conference & SPA Resort, Budva, Montenegro.
Të dhëna shtesë

oil and gas licensing summit 2015.00_png

Oil & Gas International Licensing 2015 Summit

Emri: Oil & Gas International Licensing 2015 Summit
Data: 20-21/01/2015
Organizatori: International Research Networks
Vendi: The Landmark Hotel, London, UK
Të dhëna shtesë

shukalb shukos logo

Uji dhe Energjia

Emri: Uji dhe Energjia
Data: 5-7/11/2014
Organizatori: Shoqata Ujësjellës Kanalizime e Shqipërisë (SHUKALB) dhe Shoqata e Ujësjellësve dhe Kanalizimit të Kosovës (SHUKOS)
Vendi: Tirana International Hotel& Conference Center - Tiranë, Shqipëri
Të dhëna shtesë

konrad adenauer stiftung

E ardhmja dhe sfidat e sistemit të energjisë elektrike në Shqipëri

Emri: E ardhmja dhe sfidat e sistemit të energjisë elektrike në Shqipëri
Data: 4/11/2014
Organizatori: Konrad Adenauer Stiftung
Vendi: Hotel Rogner (09:00)
Të dhëna shtesë