Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
CMIMET- NAFTA
  • Data:2018-01-27
  • Diezel 10 ppm: 173 lek/litër
  • Benzine 95 Oktan: 174 lek/litër
  • LPG Makina: 70 lek/litër

Arkiva e Cmimeve

News

305 milionë euro ar “bien nga qielli”

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur sot në një aeroport siberian, ku një avioni An-12, që transportonte rreth 9 ton ar, i ka humbur një e treta e ngarkesës së saj, për shkak të një dere të prishur gjatë momentit kur ngrihej. Mjeti ishte…

Nafta e mbyll javën në rënie

Çmimet e naftës po qendrojnë në rritje të lehtë, në sesionin e sotëm, por pritet të publikojnë humbje javore. Investitorët vijojnë të jenë të shqetësuar për rritjen e furnizimit nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe nga vendet e tjera,…

Pas Allum, një tjetër offshore në skenë për ARMOn

Situata me rafinerinë e përpunimit të naftës ARMO, sa vjen e komplikohet më tej. Pas ikjes së IRTC-së, një offshore që e shfrytëzoi ARMO-n nga nëntori i vitit 2016 deri në nëntor 2017, dhe u largua duke lënë të paktën 35 milionë eura taksa…

Borxhet ndaj OSHEE arrijnë shifra rekord

Institucionet që menaxhohen nga  shteti, administrata publike dhe ndërmarrjet shtetërore janë duke përkeqësuar përformancën financiare të Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë, OSHEE e cila filloi të përmirësohet pas vitit 2014 me rritjen…

TANAP siguron financim, aprovohet kredia

Banka Europiane e Investimeve ka miratuar kredinë prej 932 milionë eurosh që do të shkojë për financimin e Gazsjellësit Trans-Anatolian (TANAP), i cili do të lidhet me TAP në kufirin me Greqinë. TANAP është pjesa më e madhe e projektit…
Gazeta Ditore

Rregjistrohuni per te marre gazeten

MË TË LEXUARAT E JAVËS

Konferenca

Energy Community Gas Action 2020


Date: 2018-02-26 00:00

Energjia

Nëntoka

Mjedisi

Lufta e Kinës ndaj ndotjes mund të ndryshojë botën

Kina është duke bërë përpjekjet më të mëdha ndonjëherë për të reduktuar ndotjen, saqë politikat e reja të gjelbra kanë filluar të kenë impakt në të gjithë botën, duke transformuar gjithçka nga makinat elektrike, tek kërkesa në tregjet…

Roma merr masa kundër ndotjes

Roma, shtëpia e mijëra monumenteve të lashta është duke u kërcënuar nga ndotja e mjedisit që shkaktohet si pasojë e automjeteve motorike. Deri në vitin 2024 është planifikuar që makinat me naftë të ndalojnë së qarkulluari në qendrën e…