Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
CMIMET- NAFTA
  • Data:2018-01-27
  • Diezel 10 ppm: 173 lek/litër
  • Benzine 95 Oktan: 174 lek/litër
  • LPG Makina: 70 lek/litër

Arkiva e Cmimeve

News

Ndotja e ajrit vret 600 mijë fëmijë në vit

Në një raport, Organizata Botërore e Shëndetësisë sinjalizon këtë rrezik për shëndetin dhe për zhvillimin e fëmijëve. “Ndotja e ajrit ka një ndikim shkatërrues në shëndetin e fëmijëve”. Sinjali erdhi nga Organizata Botërore e…

Kosovë, alarm nga ajri i ndotur

Ndotja e ajrit në disa qytete të Kosovës ka arritur në nivel të rrezikshmërisë për shëndetin e qytetarëve. Sipas matjeve zyrtare, me nivelin më të lartë të ndotjes së ajrit po përballet Prishtina, pasuar nga qyteti i Gjilanit, Mitrovica dhe…

KESH: Bie prodhimi dhe rezerva energjitike

Mungesa e reshjeve të shiut gjatë muajve të fundit ka ulur prodhimin e energjisë në hidrocentralet e kaskadës së Drinit. Korporata Elektorenergjetike Shqiptare raporton edhe një ulje të ndjeshme të rezervës energjetike në raport me muajt e…
Gazeta Ditore

Rregjistrohuni per te marre gazeten

MË TË LEXUARAT E JAVËS

Konferenca

Energjia

Nëntoka

Mjedisi

Ndotja e ajrit vret 600 mijë fëmijë në vit

Në një raport, Organizata Botërore e Shëndetësisë sinjalizon këtë rrezik për shëndetin dhe për zhvillimin e fëmijëve. “Ndotja e ajrit ka një ndikim shkatërrues në shëndetin e fëmijëve”. Sinjali erdhi nga Organizata Botërore e…

Kosovë, alarm nga ajri i ndotur

Ndotja e ajrit në disa qytete të Kosovës ka arritur në nivel të rrezikshmërisë për shëndetin e qytetarëve. Sipas matjeve zyrtare, me nivelin më të lartë të ndotjes së ajrit po përballet Prishtina, pasuar nga qyteti i Gjilanit, Mitrovica dhe…

TAP dhe TANAP, projektet me më pak emetime dioksidi

TANAP dhe TAP janë projektet me më pak emetime të dioksidit të karbonit, sipas një vlerësimi të fundit të Bankës Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim. Ky fakt u bë publik nga Nandita Parshad, Drejtoreshë e Përgjithshme e Energjisë dhe…