Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
CMIMET- NAFTA
  • Data:2018-01-27
  • Diezel 10 ppm: 173 lek/litër
  • Benzine 95 Oktan: 174 lek/litër
  • LPG Makina: 70 lek/litër

Arkiva e Cmimeve

News

Kritikohet ndërhyrja e Trump ndaj OPEC-ut

Ndërhyrja e presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA), Donald Trump, në çështjet e Organizatës së Vendeve Eksportuese të Naftës (OPEC) nuk është e mirëpritur brenda kartelit. Sipas ministrit iranian të Naftës, Bijan…

Çmimet e naftës nën presion

Çmimet e naftës po gjenden nën presion edhe në sesionin e sotëm për shkak të shqetësimeve mbi ecurinë e tregut të aksioneve dhe dyshimeve se marrëveshja e OPEC për të ulur prodhimin nuk do jetë e mjaftueshme për të balancuar tregut. Në…

Drejtori i gazsjellësit: TAP do ulë çmimet e gazit

Gazsjellësi Trans-Adriatik do të ketë impakt edhe në uljen e çmimeve të gazit, deklaroi drejtuesi i projektit për Shqipërinë, Michele Elia, për Trend. Sipas tij, ky është një ligj i thjeshtë ekonomik. “Nëse ka vetëm një shitës domatesh…
Gazeta Ditore

Rregjistrohuni per te marre gazeten

MË TË LEXUARAT E JAVËS

Konferenca

Energjia

Nëntoka

Mjedisi

Çlirimi i gazeve arrin nivelin më të lartë

Sipas një raporti të ri, çlirimi i gazeve që ngrohin planetin tonë, do të arrijë këtë vit, nivelin më të lartë që ka patur ndonjëherë. Këto shifra janë treguesi më i fundit, se sa larg arritjes së objektivit të caktuar në Paris në vitin…

Ballkani goditet nga një smog toksik

Dimri është afër dhe qymyri po digjet, duke mbuluar kështu Ballkanin në një smog toksik si dhe duke i kthyer qytetet e saj në disa nga më të ndoturit në planet. Ndërsa qindra vende u mblodhën në takimin e klimës COP24 në Poloni gjatë kësaj…