Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Polls

Energy Man 2017

View Results

Loading ... Loading ...
Polls

Oil Man 2017

View Results

Loading ... Loading ...

Environment Person 2017

View Results

Loading ... Loading ...
CMIMET- NAFTA
  • Data:2018-01-15
  • Diezel 10 ppm: 170 lek/litër
  • Benzine 95 Oktan: 170 lek/litër
  • LPG Makina: 65 lek/litër

Arkiva e Cmimeve

News

Rriten Brent dhe WTI

Çmimet e naftës shënuan rritje mëngjesin e ditës së sotme. Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, avancuan me 0.2 për qind dhe u tregtuan me 68.75 dollarë amerikanë për fuçi. Më 15 janar, Brent arriti nivelin e…

Gjigandët e karburanteve interesohen për detin e Greqisë

Tenderët për eksplorimin dhe shfrytëzimin e gazit dhe naftës në det, në perëndim dhe në jug të Greqisë kanë tërhequr një interes të madh nga kompanitë që eksplorojnë në Mesdhe. Deklarata është bërë nga kreu i kompanisë greke për…

Si u ndërtuan hidrocentralet e Shqipërisë

Zoti Musliu, kur u kuptua potenciali hidrik në Shqipëri? Kur u ndërtua hidrocentrali i parë i pasluftës së Dytë Botërore? Hidrocentrali i parë që filloi në Shqipëri ishte hidrocentrali i Selitës. Filloi që në 1949 dhe u vu në shfrytëzim…

Çmimi i energjisë për HEC-et private, 8.56 lekë/kwh

Çmimi vjetor i blerjes së energjisë elektrike që do t’u paguhet prodhuesve ekzistues me përparësi për vitin 2018 ka rezultuar në 8.56 lekë/kwh nga përllogaritet e bëra sipas metodologjisë dhe i miratuar sot nga Enti Rregullator i Energjisë.…

Nafta, Albpetrol rrit prodhimin

Për vitin 2018, Albpetrol parashikon të rrisë prodhimin duke arritur shifrën e 110.000 tonë naftë të prodhuar nga vetë kompania. Në të ardhurat e Albpetrol do të shtohen edhe të ardhurat që do të realizohen nga shitja e rreth 40.000 tonë…
Gazeta Ditore

Rregjistrohuni per te marre gazeten

MË TË LEXUARAT E JAVËS

Konferenca

RENEXPO Western Balkans


Date: 2018-04-24 09:00

Energy Community Summer School 2018


Date: 2018-08-25 00:00