Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
CMIMET- NAFTA
  • Data:2018-01-27
  • Diezel 10 ppm: 173 lek/litër
  • Benzine 95 Oktan: 174 lek/litër
  • LPG Makina: 70 lek/litër

Arkiva e Cmimeve

News

Bien rezervat e naftës në SHBA

Çmimet e naftës po publikojnë fitime edhe në sesionin e sotëm, duke prekur njëkohësisht nivelin më të lartë që nga viti 2014, për shkak të rënies surprizë të rezervave të naftës në SHBA. Ndërkohë, një zyrtar i Arabisë Saudite deklaroi…

TANAP do ofrojë gazin e parë më 30 qershor

Gazsjellësi Trans-Anatolian (TANAP) do të fillojë të operojë në fund të qershorit, tha drejtori i përgjithshëm Saltuk Düzyol më 18 prill. “Ne kemi planifikuar të hapim valvulën më 30 qershor për të filluar rrjedhën e gazit tregtar. Në…

Projekti austriak i TEC-it në Korçë

Çdo pjesë metalike është hequr për t’u shitur për skrap. Termoncetrali i ndertuar në vitet ‘70 shërbente për energji elektrike për qytetin dhe zonën industriale dhe për ngrohjen e shumë institucioneve dhe një pjese të lagjeve të qytetit.…

Statusi i naftëtarit, miratohen 1000 kërkesa

1 mijë nga 7 mijë kërkesa të statusit të naftëtarit janë trajtuar dhe miratuar. Lajmin e ka bërë të ditur ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Damian Gjiknuri gjatë prezantimit të raportit në analizën e gjashtëmujorit të parë të…

Tjetër aplikim pranë MIE për central ere

Vetëm pak ditës pas mbërritjes së kërkesës së parë për ndërtimin e një impianti eolik në Shqipëri, në gadishullin e Karaburunit, pranë Ministrisë së Energjisë dhe Infrastrukturës disa kompani të tjera kanë shprehur interesin për të ndërtuar…

Sekretariati i Energjisë: Ecuri e mirë me efiçencën

Katër janë aspektet që ka marrë në vlerësim një raport i fundit i Sekretariatit të Komunitetit të Energjisë lidhur me qëndrueshmërinë në sektorin energjetik në vendet e Ballkanit Perëndimor. Në publikimin që del çdo tre muaj dhe që mat…

Fjala e mbajtur nga ministri në interpelancë me minatorët

Mirëdita të nderuar, Është kënaqësi që komunikojmë drejtpërdrejt. Në fakt, unë jam i njohur me problematikën pasi për vite më radhë kemi patur një komunikim të vazhdueshëm me të gjitha sindikatat. Përveç sindikatës tuaj, edhe me 4…

Tepça, shtyllë e zhvillimit të Kosovës

Qeveria e Kosovës është e interesuar që Trepçën ta kthejë në këmbët e veta, ngase Trepça ka rëndësi të madhe për Kosovën. Kështu u tha sot kryeministri Ramush Haradinaj, anëtarëve të Bordit Mbikëqyrës të “Trepça, Sh. A.”, të kryesuar nga…
Gazeta Ditore

Rregjistrohuni per te marre gazeten

MË TË LEXUARAT E JAVËS

Konferenca

Energy Community Gas Action 2020


Date: 2018-02-26 00:00

Energjia

Nëntoka

Mjedisi

Suedia merr masa afatgjata kundër ndotjes

Që nga fillimi i vitit 2020, në një përpjekje për të përmirësuar mjedisin, Suedia do të lejojë qytetet dhe komunat të krijojnë zona mjedisore duke kontrolluar makinat që munden të qarkullojnë në këto zona. Makinat me naftë që plotësojnë…

E ardhmja e makinave është hidrogjeni

Një dekadë pasi Tesla e la në baltë teknologjinë e hidrogjenit duke hedhur në treg makinën e saj të parë elektrike, drejtuesit e kompanive prodhuese të automjeteve ende mendojnë se makinat që emetojnë vetëm ujë janë e ardhmja. Në një…