Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Çmimet e naftës rriten mbi 4 për qind në bursë

Çmimet e naftës avancuan mbi 4 për qind, mëngjesin e ditës së sotme.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën m e2.24 dollarë amerikanë ose me 4.5 për qind dhe u tregtuan me 51.91 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 1.89 dollarë amerikanë ose me 4.2 për qind dhe u tregtuan me 46.65 dollarë amerikanë për fuçi.

Monitor,  03.03.2020