Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Rriten çmimet e naftës

Çmimet e naftës shënuan rritje mëngjesin e kësja të premte.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rrit me 38 cent ose me 0.5 për qind dhe u tregtua me 72.15 dollarë amerikanë për fuçi.

Edhe treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me po me 38 cent dhe u tregtua me 62.40 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit u rrit me 0.1 për qind dhe u tregtua me 1,297.35 dollarë amerikanë për onz.

Monitor,  17.05.2019