Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Punimet në rrjet, OSHEE: Ja zonat ku do punohet

Operatori Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka njoftuar se gjatë ditës së sotme në disa zona të Tiranës do të shkëputet energjia elektrike.

OSHEE për shkak të punimeve të planifikuara në dy kabina në zonën e Tiranës së Re do të stakojë energjinë elektrike deri në orën 14:00.

Pa drita sipas njoftimit të OSHEE do të mbetet rruga “Sulejman Delvina” pjesërisht dhe rruga “Astrit Balluku” pranë Gjykatës së Rrethit Tiranë, po pjesërisht.

Scan,  02.02.2019