Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Nafta e papërpunuar tregtohet në rënie

Çmimet e naftës shënuan rënie edhe mëngjesin e ditës së sotme.

Kështu, treguesit referencë për nafën e papërpunuar europiane, Brent, ra me 0.8 për qind ose me 49 cent dhe u tregtua me 61.07 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 1 për qind ose me 51 cent dhe u tregtuan me 52.38 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ra me 0.2 për qind dhe u tregtua me 1,235.34 dollarë amerikanë për onz, njëkohësisht edhe rënia e tij më e lartë në më shumë se një javë.

Monitor,  06.12.2018