Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Çmimet e naftës në rënie

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e ditës së sotme.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ra me 99 cent dhe u tregtua me 61.09 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 1.09 dollarë amerikanë dhe u tregtuan me 52.16 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të naftës ra me 0.4 për qind dhe u tregtua me 1,233.92 dollarë amerikanë për onz, njëkohësisht edhe rënia e tij më e lartë në më shumë se një javë.

Monitor,  05.12.2018