Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Nafta edhe sot në rënie

Çmimet e naftës shënuan rënie edhe mëngjesin e ditës së sotme.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 33 cent dhe u tregtuan me 74.71 dollarë amerikanë për fuçi. Kontratat e dhjetorit ranë me 44 cent dhe u tregtuan me 75.47 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 58 cent dhe u tregtuan me 64.73 dollarë amerikanë për fuçi. Kontratat e së ardhmes ranë me 3.4 për qind.

Indeksi i çmimit të arit avancoi me 0.7 për qind dhe u tregtua me 1,223.17 dollarë amerikanë për onz, njëkohësisht edhe rikuperimi më i lartë në më shumë se dy javët e fundit.

Monitor,  01.11.2018