Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Bien çmimet e naftës

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e kësaj të enjteje.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 1.37 dollarë amerikanë dhe u tregtuan me 71.80 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 93 cent dhe u tregtuan me 82.16 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit shënoi rënie edhe mëngjesin e ditës së sotme dhe u tregtua me 1,192.77 dollarë amerikanë për onz.

Monitor,  11.10.2018