Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Çmimet e naftës së papërpunuar në rënie

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e ditës së sotme.

Kështu treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 14 cent dhe u tregtuan me 74.82 dollarë amerikanë për fuçi. Kontratat e së ardhmes u rritën me 67 cent dhe u tregtuan me 74.96 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 5 cent dhe u tregtuan me 84.95 dollarë amerikanë për fuçi. Kontratat e së ardhmes u rritën me 1.3 për qind dhe u tregtuan me 85 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ishte në nivele të qëndrueshme dhe u tregtua me 1,188.57 dollarë amerikanë për onz.

Monitor,  10.10.2018