Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Bien çmimet e naftës

Çmimet e naftës shënuan rritje mëngjesin e ditës së sotme.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 49 cent ose me 0.7 për qind dhe u tregtuan me 69.88 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 38 cent ose me 0.5 për qind dhe u tregtuan me 79.36 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ra me 0.1 për qind dhe u tregtua me 1,204.85 dollarë amerikanë për onz.

Revista Monitor,  13.09.2018