Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Rriten çmimet e naftës

Çmimet e naftës shënuan rritje mëngjesin e kësaj të mërkure.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 0.35 për qind dhe u tregtuan me 79.33 dollarë amerikanë oër fuçi.

Treguesit refrencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 0.9 për qind dhe u tregtuan me 69.87 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ra me 0.4 për qind dhe u tregtua me 1,193.22 dollarë amerikanë për onz.

Revista Monitor,  12.09.2018