Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Rriten Brent dhe WTI

Çmimet e naftës shënuan rritje, duke lënë pas kështu javë të tëra ku ishin në nivele të ulëta.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane u rritën me 13 cent ose me 0.2 për qind dhe u tregtuan me 74.42 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 31 cent ose me 0.5 për qind dhe u tregtuan me 69 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ra me 0.2 për qind dhe u tregtua me 1.220.32 dollarë amerikanë për onz.

Revista Monitor,  31.07.2018