Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

OSHEE planifikon investime në Tiranë

Drejtoria Rajonale e OSHEE-së për Tiranën ka nisur një investim me rëndësi për rritjen e sigurisë së furnizimit.

Po ashtu projekti në fjalë rrit dhe cilësinë e furnizimit me energji elektrike në zonën e Selitës.

Në këtë zonë po ndërtohet rrjeti 20 kV që do të prekë zonat: Qytetit i Nxënësve dhe zonën industriale të ish-kombinatit, Misto Mame.

hqiptarja.com  27.07.2018