Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Brent shënon rritje

Çmimet e naftës shënuan rritje mëngjesin e ditës së sotme.

Kështu treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 39 cent dheu tregtuan me 74.23 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 37 cent dhe u tregtuan me 78.44 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ishte në nivel të qendrueshëm, dhe u tregtua me 1.257.01 dollarë amerikanë për onz.

Revista Monitor,  10.07.2018