Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Bien Brent dhe WTI

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e kësaj të premteje.

Treguesit referenë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 0.1 për qind duke u tregtuar me 72.85 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referenë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 0.25 për qind dhe u tregtuan me 77.20 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ra me 0.1 për qind dhe u tregtua me 1.256.63 dollarë amerikanë për fuçi.

Scan Tv,  06.07.2018