Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Bien çmimet e naftës

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e ditës së sotme.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 28 cent dhe u tregtuan me 73.86 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ramë me 52 cent ose me 0.7 për qind dhe u tregtuan me 77.72 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit u rrit me 0.1 për qind dhe u tregtua me 1.255.74 dollarë amerikanë për onz.

Revista Monitor,  05.07.2018