Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Bien Brent dhe WTI

mimet e naftës shënuan rritje mëgjesin e kësaj të enjteje, me Brent pranë çmimit të tregtimit prej 80 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 0.14 për qind dhe u tregtuan me 79.40 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 0.3 për qind ose me 24 cent dhe u tregtuan me 71.73 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ra me 0.1 për qind dhe u tregtua me 1.288.86 dollarë amerikanë për onz.

Revista Monitor,  17.05.2018