Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Eksklusive: Vazhdon ikja e drejtoreve te TAP

Nga burime te brendshme te shoqerise TAP, energjia.al ka mesuar se ka dhene doreheqjen dhe drejtori i rradhes ne zyren e TAP Albania.

Drejtuesi i nivelit te larte largohet ne momentin kur akoma nuk eshte emeruar Drejtori Vendor i TAP Albania, pozicion ky vakand qe nga fundit i 2017. Megjithese ky pozicion u plotesua perkohesisht nga Menaxheri Komercial, ky i fundit u zevendesua nga Drejtori aktual i Italise. Ky i fundit pritet te zevendesohet ne ditet ne vazhdim nga Drejtori shqiptar qe pritet te emerohet si Drejtor Vendor.

energjia.al, 24.04.2018