Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Bien Brent dhe WTI

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e kësaj të mërkure.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 0.3 për qind dhe u tregtuan me 65.32 dollarë për fuçi, duke lënë pas kështu rritjen e madhe të shënuar gjatë një dite më parë.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 0.45 për qind dh eu tregtuan me 70.73 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit arriti në nivelin e tij më të lartë të javës së fundit, duke u tregtuar me 1.342.64 dollarë amerikanë për onz.

Revista Monitor,  11.04.2018