Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Bien Brent dhe WTI

Cmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e ditës së sotme.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 13 cent ose me 0.2 për qind dhe u tregtuan me 61.91 dollarë amerikanë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 11 cent ose me 0.2 për qind dhe u tregtuan me 65.38 dollarë amerikanë për fuçi.

Revista Monitor, 12.03.2018