Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Rritet Brent dhe WTI

Çmimet e naftës avancuan mëngjesin e ditës së sotme.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 12 cent dhe u tregtuan me 60.24 dollarë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 16 cent dhe u tregtuan me 63.77 dollarë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ra me 0.3 për qind, duke u tregtuar me 1,317.74 dollarë amerikanë për onz.

Revista Monitir,  09.03.2018