Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Dhjetor 9, 2017

Çfarë nuk tregohet në lidhje me ndryshimet klimatike

Ndalimi i rrjedhës së dioksidit të karbonit në atmosferë nuk mjafton. Ai duhet të nxirret jashtë funksioni Dy vjet më parë, e gjithë bota po përpiqej që ngrohja globale të mos rritej më shumë se 2,2°C, në krahasim me periudhën…

Rriten Brent dhe WTI

Çmimet e naftës së papërpunuar shënuan rritje mëngjesin e ditës së sotme, duke lënë pas kështu nivelin e tyre të ulët të shënuar disa ditë më parë. Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTIu rritën me 0.3 për qind dhe u…

KESH rrit prodhimin për të përballuar shiun e fundjavës

Korporata Elektoenergjetike Shqiptare ka dalë sërish në treg të lirë për të shitur 38 500 MWh energji në datat 8-14 dhjetor 2017. Kërkesa e saj është për të shitur në dy lote, ku në të parin është parashikuar një sasi prej 28 000 MWh…