Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Vazhdon rënia e naftës

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e ditës së sotme.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane shënuan rënie edhe mëngjesin e kësaj të mërkure. Ata ranë me 22 cent dhe u tregtuan me 57.50 dollarë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 6 cent dhe u tregtuan me 62.80 dollarë për fuçi.

Revista Monitor,  06.12.2017