Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Bien Brent dhe WTI

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e ditës së sotme.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 25 cent ose me 0.4 për qind, duke u tregutar me 62.20 dollarë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 20 cent ose me 0.4 për qind dhe u tregtuan me 57.27 dollarë për fuçi.

Revista Monitor,  05.12.2017