Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Dhjetor 4, 2017

Kosta Rika, rekord i ri në energjinë e rinovueshme

Përveç se është një parajsë e mrekullueshme tropikale dhe destinacion turistik i dashur, Kosta Rika vendoset në hartë për hapat e mëdha që po ndjek në lidhje me energjinë e rinovueshme. Kohët e fundit, vendi ka ndërmarrë disa masa si…

Mahnit kampusi i rrethuar me panele diellore

Është dashur një kohë e gjatë që kampusi prej 5 miliardë USD të përfundonte së nderuari dhe tashmë është gati për publikun. I ngjashëm me një anije kozmike, kampusi i “Apple” filloi të ftojë njerëzit në qendrën e re të vizitorëve në “Apple…

Energjia e rinovueshme, mbahet forumi ballkanik

Më datat 4-5 Dhjetor do të mbahet Forumi Ballkanik i Energjisë dhe Financave në kryeqytetin serb Beograd, ku pjesëmarrës do të jenë të gjitha shtetet e Ballkanin Perëndimor. Një nga temat e nxehta është energjia; energji e rinovueshme,…

KESH: Situata në kaskadën e Drinit

Kaskada e Drinit, burimi kryesor energjetik në vend mbetet në parametra normalë pavarësisht prurjeve të këtyre ditëve. Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë njoftoi se nivelet në HEC-e mbeten brenda rregullores ndërkohë që KESH ka…

Linja 400 kv, Maqedonia ka gati zbatimin

Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) dhe Operatori i Sistemit të Transmetimit i Maqedonisë njoftuan çeljen e procedurës së prokurimit për konsulentin që do të asistojë njësinë e menaxhimit të projektit për linjën 400 kilovolt…