Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Brent dhe WTI në nivele të qëndrueshme

Çmimet e naftës ishin në nivele të qëndrueshme mëngjesin e ditës së sotme.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ishin në nivele të qëndrueshme dhe u tregtuan me 56.75 dollarë për fuçi.

Edhe treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ishin në nivele të qëndrueshme, dhe u tregtuan me 63.50 dollarë për fuçi.

Revista Monitor,  13.11.2017