Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Nëntor 13, 2017

MZHE po i hap rrugë zhvillimit të Trepçës

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka ka vizituar sot  Ndërmarrjem Trepça. "Në mëngjesin e sotëm, si pjesë e premtimeve për të rregulluar problemet e Trepçës, isha në vizitë në këtë ndërmarrje ku u takova me ekzekutivin dhe…

Nafta sot në tregje

Gjatë ditës së sotme, nafta me shumicë në dy portet e vendit shitet me 148.40 lekë për litër, në rënie me 0.40% në krahasim me sesionin e kaluar. Çmimi i pasqyruar është aktual dhe i referohet vetëm ditës së sotme. Luhatjet në çmimin e…

OSHEE: Punime në disa nënstacione në Tiranë

Për shkak të punimeve të planifikuara në disa n/stacione të vendit, në kuadër të mirëmbajtjes së tyre, në prag të sezonit të dimrit, OSHEE do të ndërpresë energjinë elektrike në disa zona në Tiranë. N/Stacioni Traktora; Data:…

Dy termocentrale me konçesion

Një vendim i fundit i qeverisë për një ndryshim tek ligji “Për koncesionet dhe Partneritetin Publik Privat” ka marrë vëmendje të gjerë, duke e vënë theksin tek përjashtimi që do të kenë nga skema tipike e PPP kërkesat e investitorëve…

Brent dhe WTI në nivele të qëndrueshme

Çmimet e naftës ishin në nivele të qëndrueshme mëngjesin e ditës së sotme. Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ishin në nivele të qëndrueshme dhe u tregtuan me 56.75 dollarë për fuçi. Edhe treguesit referencë…