Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Bien Brent dhe WTI

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e ditës së sotme.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 0.2 për qind dhe u tregtuan me 57.04 dollarë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 0.3 për qind dhe u tregtuan me 57.02 dollarë për fuçi. Gjatë gjithë kësaj jave ai shënoi një rritje me 2.8 për qind.

Revista Monitor,  11.11.2017