Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...
Daily Archives

Nëntor 11, 2017

Sekretariati i Energjisë: Me gazin është përparuar

Situata politike përgjatë vitit 2017 vonoi ngritjen e bursës së energjisë,  që është një prej projekteve kryesore të parashikuara në modelin energjetik shqiptar. Konstatimi vjen nga Sekretariati i Komunitetit të Energjisë, i cili ka…

Bien Brent dhe WTI

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e ditës së sotme. Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 0.2 për qind dhe u tregtuan me 57.04 dollarë për fuçi. Treguesit referencë për naftën e papërpunuar…

Caviar Tesla, smartphone me energji diellore

iPhone X është një smartphone që kushton më shumë 1300 euro, por nëse ky çmim nuk ju duket shumë i lartë për standardet tuaja, mund të mendoni që të blini versionin Caviar Tesla. Bëhet fjalë për një telefon, konturet e të cilit janë në…